Påminnelse om hvor radikalfeminisme står

En kjapp påminnelse om hvor radikalfeminisme står.
Av Christina Ellingsen

Menns vold og menns trusler om vold mot kvinner er ikke begrenset til menn av den ene eller den andre politiske tilhørigheten; den ene eller andre religionen eller livssynet; den ene eller andre nasjonale tilhørigheten. Menn på tvers av alle demografier er voldelige mot kvinner på tvers av alle demografier. Der finnes ingen høyre- eller venstreside for menns hat mot kvinner. Det finnes ingen religiøs eller ateistisk tilhørighet for menns hat mot kvinner.

Radikalfeminisme gir faen i den politiske tilhørigheten din, ateismen din og guden din; den ræva politiske analysen din og de banale anekdotene dine; patetisk emosjonelle utpressing, forsøk på shaming og kreative, desperate forsøk på omskriving av virkeligheten.

Vi er ikke interessert i menn som påstår å være feminister; vi er ikke interessert i politiske partier som påstår å være feminister; vi er ikke interessert i å moderere et budskap for å få det til å passe med stilen din eller for å få innpass i gode selskap.

Radikalfeminisme er FOR kvinner, AV kvinner, alltid, uten komplikasjoner og uten kompromiss. Vi står MED KVINNER, og vi står med dem på tvers av nasjonalitet, politikk, religion, inntektsnivå, utdannelse, om de har prinsesse-status eller om de er ulovlige innvandrere.

Vi kommer med våre krav TIL politikere og TIL partier – ALDRI omvendt. Vi har et enkelt budskap og en enkel prioritering. En feminisme som tror at kvinner må være lojale til politiske partier eller religiøse overbevisninger er en feminisme som kaster bort kvinners tid.

Dette er ikke komplisert. Man kan ikke ivareta kvinners og jenters behov og rettigheter hvis man ikke kan erkjenne at halve jordas befolkning er hunkjønn og at kvinner ikke er en fantasi i hodet på menn, men er biologisk realitet som er sann uansett hvor mange som benekter det.

Både venstresiden, høyresiden, religiøse og ateister i Norge støtter i dag aktivt en pseudovitenskapelig, aggressiv, homofobisk og kvinnefiendtlig absurditet, og alle som vet at dette er tull står som forvirra høns og aner ikke hva de skal si eller gjøre. DE OM DET.

Kvinner og jenter er hunkjønn og har eksisterende kjønnsbaserte rettigheter, og høyst reelle livssituasjoner som krever at vi forholder oss til virkeligheten. Og virkeligheten er blant annet følgende; menn blir faktisk ikke sårbare urbefolkninger av å påstå at de er kvinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *