Benedicte Alnæs appell på Støttemarkering for Tonje Gjevjon og kvinners ytringsfrihet 13.01.23

Man mister ikke en rettighet bare for at noen andre får sin, sies det, men det er en setning som ikke er sann.

Fordi visst mistet menn retten til å slå og voldta konene sine når loven mot det kom på plass.

Når noen får sine rettigheter er det alltid noen som mister sine, være det seg rett eller galt at de har den retten i utgangspunktet.

Til eksempel mistet alle Kvinner i Norge retten til å kunne kaste ut en mann ( prostatabærer eller punghaver) fra alle våre private rom og sammenkomster, når loven om selv id trådde i kraft.

Det betyr at ingen jenter eller kvinner kan beskyttes fra å ufrifvillig måttet se en penis når de skal kle seg nakne i offentlige skifterom.

Ei heller har noen av Norges kvinner eller jenter retten til å forsikre seg om at en mann ikke ser på dem mens de gjør samme aktivitet.

I England forrige helg holdt en voksen kvinne på å bli voldtatt på ett av disse “inkluderende” toalettene, det kunne kun skje fordi ingen hevet et øyenbryn over at en stor voksen mann gikk inn på samme del av toalettene som denne kvinnen.  Det tok Norske kvinner rundt 100 år å mase og demonstrere oss til å få retten til å få kjønnsspesifikke do mens vi gjorde vårt fornødene . Uten disse toalettene kom ikke mange kvinner seg ut døren. Hvor mange år tipper dere det tar før vi får den retten tilbake?

Og hvem har vel lyst til å måtte se en mann i naborommet eller køyesenga di etter å ha rømt fra en annen manns vold?

Hvem orker å sitte og fortelle om sine voldtekts-traumer foran en voksen mann som lider av den vrangforestillingen at han er en kvinne.

Og når loven om hatprat kom og inkluderte trans identifiserte mennesker og IKKE kvinner som opplever hat prat og aggressivitet som er langt verre enn det en trans identifisert mann i Norge noensinne har hørt, da mistet radikalfeminister, lesbiske og en hel rekke kvinner som vet at menn er menn, sin frihet til å ytre seg.

Jeg personlig kjenner flere mennesker enn hva jeg har fingre og tær som har opplevd å få varsel mot seg til arbeidsgiver ofte basert på noe de har skrevet på en anonym twitter konto , ikke bare mennesker som har ytret seg,men også deres samboere og ektefeller får gjennomgå. Nåde deg om du er sammen med et menneske som sier sannheten, da står du i en reell fare for å miste jobben. Ikke engang fagforeninger er trygge !

Dette betyr i praksis at over halve Norge har mistet evnen til å rapportere på den objektive sannheten.

Det må være lov å si sannheten, sannheten er.

Menn kan ikke bli kvinner

Voksne menn som går rundt og later som om de er kvinner og så påstår de er lesbiske er ikke bare farlige og ubehagelige å ha med å gjøre, de ER perverse mannsgriser. 

Christine Jentoft HAR misbrukt politiet og deres tid og ressurser, det må være lov til å nekte å tro på at voksne menn ikke får en seksuell kick ut av å late som om de er lesbiske og presse kvinners seksuelle grenser.

Sandra Moen HAR misbrukt jurk (juridisk rådgivingstjeneste for kvinner) for å etterfølge en kvinne i flere år, som kastet han ut av dusjen fordi hun naturlig nok ikke ville være naken foran en voksen mann.

Det er en seksuell fetisj, det er ikke mulig for en mann å bli gravid, alle vet da det.

Menn som insisterer på å komme inn i kvinnegarderoben er perverse mannsgriser, det visste alle mennesker frem til 2016. Etter 2016 ble blotting og titting plutselig lov i Norge. 

Ja så lenge mannen sa at han var kvinne da, for det er jo SÅ SYND på disse fullvoksne mannfolka at de må få lov til å komme inn i damegarderoben og blotte seg foran din datter , din bestemor, din søster og ja, deg! 

Vi står her i dag med Tonje Gevion , fordi det må være lov å si sannheten

Om det bryter loven å påpeke at jeg vil være i fred fra pikk , javel  kom og arrester meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *