Kvinner står opp for kvinners kjønnsbaserte rettigheter – Årskavalkade 2022

Begrepet kvinne er på få år omgjort til å være en uidentifiserbar identitet menn kan ikle seg. Selv-ID og innføring av kjønnede identiteter i lovverket rammer jenter, kvinner og alle som ikke ønsker å inngå i eller ta del i konseptet kjønnede identiteter.

I Norge er det WDINorge og Lesbiske feminister som tar kampen for kvinner, jenters og da også lesbiskes kjønnsbaserte rettigheter i offentligheten. Og vi gjør det med brask og bram. Når norske medier med vitende vilje ikke rapporterer på det som skjer så ser vi at internasjonal presse følger med og interessert i hva som skjer.

Vi starter med det som skjedde på slutten av 2022 da Tonje Gjevjon ble anmeldt for hatytringer av Norges Kompetansesenter for hatkriminalitet. Det var nettstedet Reduxx først ute med å rapportere på det. Men Are Men”: Norwegian Artist Facing Criminal Charges, Potential Prison Sentence Over Gender Comments
Nyheten spredde seg raskt over hele verden og den beste kommentaren kom på Great Britain News der en mann i publikum starter det hele med å spørre: “Hvordan er det mulig for menn å bli lesbiske”.

Det ser ut som om Norge er jo det landet med den minst kritiske pressen den mest ekstreme kjønnsidentitets-poltikken. Det blir lagt merke til – og det morsomste innslaget fant vi på GBN der den norske mannen som identifiserer seg som funksjonshemmet kvinne får vertskapet på Triggermonetry til å knekke sammen. Heia Norge!

Christina Ellingsen, talskvinner for WDINorge ble anmeldt og etterforsket for hatytringer av politiet for å si at menn ikke kan være lesbiske, kvinner eller mødre. Da internasjonale presse fikk snusen i det ble hun invitert på Tucker Carlson for å bekrefte og snakke om saken sin. Det var Christina Jentoft, rådgiver i Foreningen fi som anmeldte Ellingsen. Det tok nesten 8 måneder før politiet konkluderte med at i alle de anmeldte twittermeldingen, samt debatten hun deltok i på NRK og høringen hun deltok i på Stortinget ikke hadde sagt noe som kunne anses som hatefullt. Tvert i mot var konklusjonen at hennes arbeid for kvinners kjønnsbaserte rettigheter innebar å kunne delta i ordskiftet slike hun har gjort.

23 fagpersoner sendte innn klage til Store norske leksikon. Der gjorde de rede for et utvalg av artiklene om kjønn og viste hvordan disse strider mot solid og etablert forskning,
Dax18 arrangerte satt opp en debatt med to menn mot en kvinne, men det skal mer enn to pseudo-vitenskapelig orienterte menn til å målbinde Professor i religionsvitenskap Anne Kalvig.

Debatten Om kjønn på NRK med Christina Ellingsen, Jenny Klinge, Christina Jentoft, Alexander Sørlie, Kultur og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, Pål Surén, Glen Peter Sætre og Esben Ottosen. Her noen utdrag.

Ellingsen holdt også innlegg på Irlands første kvinnekonferanse om juridisk kjønn og kjønnsidentitet, Women’s Space To Speak.

Christina Ellingsens legger frem WDINorge sitt høringssvar i høringen om konverteringsterapi

Her formidler Tonje Gjevjon Lesbiske feministers sitt høringssvar om konverteringsterapi.

NRK Folkeopplysningen lagde. en episode om kjønn/ kjønnsidentitet der Gjevjon var en av de som deltok. Den episoden kann du se her

Og tilslutt kann du se hvordan Anne Kalvig brillierte på Protestfestivalen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *