I dag på arbeidernes internasjonale kampdag deltok for første gang foreningen Ufri med parolene:

Vi har alle stå! 
Knus sexkjøploven nå.

Halliker er kule – de lar ALLE pule!

De fleste kvinner vet at sex med menn er krevende arbeid så å nekte for at sex er arbeid, det blir bare dumt. Spørsmålet kvinneutvalget i partiet Vingle stiller er hvem er det egentlig som skal få betalt – hvem er egentlig kunden?

De som kjøper seksuelle handlinger hevder det er de som gjør jobben- og de som selger seksuelle handlinger hevder det er de som gjør jobben.

Problemet er at begge parter utfører handlinger sier Ruth Hagen i Forbrukerombudet som har fått inn mange klager på at den varen/tjenesten som ble bestilt ikke svarte til forventningen. Vi har fått klager fra både de som selger og de som kjøper og vet egentlig ikke vår arme råd, dette er upløyd mark!

Konflikten her er jo at både selger og kjøper tar betalt. Vi har ikke vært borti denne type dilemma før, sier næringsminister Vaselin Pluss fra partiet Vingle. Vi er selvfølgelig positive til at alle som ønsker skal få kjøpe og selge seksuelle handlinger, men hvem er det egentlig som utfører handlingen her? Det kommer kanskje an på hvem som identifiserer seg som arbeider?

Leder for hallikorganisasjonen PINK sier han er glad for at man endelig tar problematikken på alvor og at det allerede er nedsatt et hallikutvalg i LO som skal utrede forholdet mellom den som selger og den som kjøper.

Det viktigste er uansett at alle får være seg selv og sitt autentiske jeg. Alt er love- happy arbeiderne internasjonale kampdag!