Ledere for skeive organisasjoner har i flere tiår presentert homofile, lesbiske og nå sist T- plussminus mennesker som om vi går rundt med løkke rund halsen store deler av året. Vi gjør jo ikke det. Og de som sier at de gjør det må jo snart forstå at det er vanskelig å få venner på den måten. 

Vi andre lesbiske, homofile og T- plussminus mennesker som synes livet er herlig, selv når det er urettferdig, kan jo ikke gå på tå hev for suicidale mannekvinner som truer med å ta livet sitt hvert sekund de ikke får bekreftet sitt alter ego.

Vi orker ikke mer flisespikking fra surpomper som spolerer hele festen om de føler seg oversett, ikke begjært nok eller tiltalt på feil måte. Vi faller med vilje av lasset og går på en annen fest.

Men da kommer surpompisene etter oss, før vi stikker av igjen og det samme skjer. De finner festen de ikke er invitert til uansett hvor godt vi har holdt den hemmelig, banker på døra med sine sinte knoker og så kommer det: «Dere har blod på hendene», «Dere nekter for at vi eksisterer» og «Vil dere at vi skal dø?».

Vi har flyktet fra denne gjengen i snart 50 år. Nå oppsøker de oss igjen og forteller oss av vi hater dem. Det er som en sann spøkelseshistorie – vi blir ghosta.

Denne gangen presenterer Foreningen fri T-plussminus mennesker som om de var et slags urfolk. Og riktignok har det utviklet seg et eget klanspråk mellom de ulike skeive klanene, men det er et moderne klanspråk laget i går av skeive teoretikere basert i et ultrapostmoderne engelskspråklig visvasvakum i tett samarbeid med sexologlinjen på universitetet i Agder.

Vi blir fortalt at lesbisk er en følelse og at vi skal ta hensyn og være greie mot de menna som føler seg ur-lesbiske. Ur-lesbiske menn er et hypermoderne psykiatrisk fenomen, men siden det er svært så krenkbare menn som rammes av ur- lesbianismen blir vi beordret til å spille med.

Vi skal til og med samles i det som heter Skeivt Arkiv som om vi er del av en skeiv ur-familie med en skeiv ur-historie. 

Men nå orker vi ikke mer. Lesber i vater lager sitt eget arkiv i nettgrotter der bare lesber og kvinner med stor K har nøkkel. 

Vi overlater herved alle de gråtende skeive complainerne til skeivt arkiv, skeive skuter og skeive sinn og sier med hånden på hjertet; lykke til i det skeive paradiset.