Journalister klarer ikke å håndtere sakskomplekset i dagens kjønsdebatt. De har enkle, forhåndsbestemte narrativer de forholder seg til, og kvinners perspektiver passer ikke inn her. De eneste som kan kritisere den irrasjonelle politikken der barn er født med kjønnede sjeler og hvor medisinsk magi gjør det umulige mulig, er slemme slemme hvite menn. Helst kristne, slemme, hvite menn. Det blir for komplisert for journalister å sette seg inn i kvinners perspektiv. Det forkludrer den kjente narrativen.

Matriarken mottar kommentarer og spørsmål fra kvinner. Vi tar saken. Følg vår nye serie  Matriarken svarer.

Leserne spør.

Irriterende å høre på så slett journalistikk.

Hun (høn) som har researcha hele saken er jo partisk og ikke-binær. Ikke et kritisk spørsmål fra journalist/programeder.

Så unge mennesker som hører på dette læres opp til å tenke at det er feil og fordomsfullt å være hetero eller lesbisk og si nei til en person med penis. Og så kobler de det selvsagt til ytre høyre. Stakkars unge P3 lyttere. De må faen meg si ja til alt. Som om kvinner hadde fått sittet uimotsagt i P3 og laga terfpodd.

Faen ass. 

Superstraight er ikke en gyldig legning sier de. Det er bare straighte folk med fordommer. Hva er fordomsfullt med å si nei. til penis eller vagina? Kan de to i podkasten vennligst svare på det?Hun researcheren har en bra Freudian slip. Når hun snakker om konflikten mlm superstrait og TRA glemmer hun seg og sier «vi»

Hvorfor er ikke en kvinne fra WHRC invitert i podden for å balansere? Når ble nrk et mikrofonstativ for superstraightfobe aktiviser?

Aaaargh

Dårlig Journalistikk 

Hilsen usynlig og frustrert kvinne

Matriarken svarer 

Det er en ny kødd i byen. Høn mener superstraight er straight med fordommer. For selv om de skeive insisterer på at man selv kan bestemme hvem man vil ligge med, så gjelder det kun hvis de man vil ligge med inkluderer ikke bare begge kjønn, men alle kjønn. 

Å være lesbisk, homofil eller heterofil er i følge den nye verdensordenen former for seksuell rasisme. Det er bare å sette seg opp og følge med: de siste årene blir vi fortalt at det er like ille å ikke ville ligge med noen fordi de er mørke i huden, som det er å ikke ville ligge med noen bare fordi de har et annet kjønnsorgan enn det den hatefulle seksualiteten din er hjernevasket til å fetisjisere. 

For legninger er nemlig kjønnsorgan-fetisjer, i følge den nye verdensordenen. Og selv om fetisjer generelt helst skal opphøyes til samme status som legninger, så er det motsatt hvis legningen din er heterofil, lesbisk eller homofil. Da er du nemlig skitten og bør skamme deg, din fordomsfulle fetisjist! 

Lesbiske som ikke vil date transkvinner med kuk er transfobe. Heterofile menn som ikke vil date transkvinne er transfobe. Homofile menn har generelt ikke fått med seg den nye verdensordenen, men de må slutte å tenke så mye på kuk og være mer inkluderende for vagina! Det holder ikke at de ligger med kvinner, hvis de bare ligger med kvinner med kuk. Det er akkurat denne formen for seksuell undertrykkelse som fører til at lesbiske transkvinner stanger penishodet i bommullstaket – den synlige barriæren som symboliserer lesbiskes brutale undertrykkelse av kvinner med kuk. 

Alle står fritt til å leve ut sin seksualitet og kjønnsidentitet, så lenge seksualiteten inkluderer alle kjønn- og så lenge identiteten ikke er basert i biologisk virkelighet. For biologisk kjønn ble funnet opp av hvite kristne menn for å undertrykke Amerikas urbefolkning, visste du ikke det?

Det å opprettholde binære kjønnsforskjeller eller å akseptere legninger basert på biologisk kjønn er ikke bare fordomsfullt, men har opphav i akkurat den fascistiske mentaliteten som førte til utslettelsen av ur-befolkningene i Amerika. Det er bare transpersoner som har et autenisk jeg. Alle andre, spesielt lesbiske, homofile, heterofile og superlesbiske, superhomofile og superheterofile, er fordomsfulle seksualitets-fascister. Så vil du være inkluderende, eller vil du være en 4chan-dvelende høyreekstremistisk seksual-rasist? Det er helt opp til deg.

Tegning av Anine 5 år.