Antonio leste litt i et ukeblad i går og fant en reportasje  han ble betatt av. Det var om et hode oppå på toppen av en mannskropp som opplever at det har en kvinnesjel inni mannskroppen. 

I tillegg kom hodet ut av skapet som et individ som blir seksuelt opphisset av å sitte i rullestol å fantasere om å være lam fra livet og ned.  Det minnet Antonio om Little Britain der det også er en fyr sitter i rullestol uten å egentlig  trenge det. 

Antonio synes reportasjen var veldig spennende, men litt for fokusert på  rullestol-fetisjisten. Han sendt derfor inn tegningene han tegnet med sprittusj i nattens mulm og mørke.

Det er jo kona til den sensasjonelle t-personen som egentlig bare fremstilles er en helt vanlig arbeidsom forståelsesfull grå som er det sensasjonelle  cluet i forholdet, slik jeg ser det. Så jeg tenkte at det kan være greit å se det litt fra hennes ståsted. Men det er ikke så lett. Noen mennesker har en tendens til å overskygge sine forståelsesfulle koner så mye at det til slutt ender med at det er kona som forsvinner inn i den tunge svarte sekken, sier Antonio til matriarken.no

Det er en kognitiv dissonans: På samme måte som mitt hodet opplever å være kvinnesjel  i en mannskropp, opplever hode mitt at mannskroppen skulle vært lam fra livet og ned.

Dette vonde dyttet jeg ned i en svart sekk som jeg stuet lengst bort i meg selv.

Dette med kvinneuttrykk og mannsuttrykk. Det er litt vanskelig når det gjelder tenning. Men det jobber vi med, sier leder for LSTR. Det handler jo om at min litt kjedelig kone ikke klarer å se bak fasaden – eller forbi den…men der det er kjærlighet er det rom for endring og tilpasning. Og som vi sier i t- verden TTT ( Ting Tar Tid) – særlig for helt vanlige kvinner.