Matrone for matriarkens lydbok

Bli matrone for .matriarkens lydbokprosjekt.

Lest inn med utgangspunkt i Mariannes dagbøker og fotosamling. Vi møter Marianne og  hennes gjensyn med seg selv som 20-åring. En ung kunstnerspire nordfra, på søken etter tilhørighet. Hennes refleksjoner omkring kjærlighet og identitet reiser spørsmål som er like viktige nå som da.

Trykkpresse og teknologi har alltid vært viktig for kvinner. Matriarken utvikler nå en alternativ måte å publisere lydbøker på, og du er invitert til å støtte arbeidet! Velg et beløp og en belønning og bli matrone for matriarkens lydbokprosjekt!

Matriarkens publikasjoner og produksjoner skal publiseres ved bruk av tilpasset teknologi. Målet er at det skal være enkelt å laste ned  publikasjonen der man er, enten det er på togtur, i bil, på hytta eller en gang i fremtiden; i utlandet på ferie eller jobbreise. Vi starter med lydboken «Fremtiden er ikke lenger hva den pleide å være» av Marianne Rovas Olsen.

Utdrag fra: “Fremtiden er ikke lenger hva den pleide å være”. Lest inn av Marianne Rovas Olsen.

Sideblikk

Urlesbisk transmann ser med smale øyne på det store bildet.

Antonio gir oss sideblikk hver fredag!

Historier om kvinner

Korte artikler om kvinner i historien, som har gjort ekstraordinære ting, men som så altfor ofte glemmes. 

Kvinners Stemmer

Etter at det ble hatefullt å beskrive virkeligheten, ønsker Matriarken å utvide ytringsrommet ved å gi kvinners stemmer en platform.