Kategorier
Forfattere Gro Finne Kvinners stemmer Norske artikler

Transhumanismen og bruddet med humanismen

Transhumanismen vil utfordre vår grunnleggende forståelse av hva et menneske er. Tankene om en kunstig skapt mennesketype ved hjelp av «intelligent design», er ikke bare forsøk i science fiction-aktige laboratorier. Ideene gjør seg allerede gjeldende på flere samfunnsområder.

Kategorier
Forfattere Kvinners stemmer Les Tonje Gjevjon

Stigmatiserende Oppmerksomhet

«Se dere rundt. De som klager og maler dette bildet av at det er vanskelig å være «skeiv» homofil, lesbisk eller bifil, det er jo samfunnstoppene. De som styrer landet, media og kulturfeltet. «

Kategorier
Anonyme Stemmer Kvinners stemmer Les

Vil det å beskrive en biologisk sannhet kunne bli straffbart?

Når jeg sender min tenåringsdatter til svømmehallen så vil jeg være trygg på at hun ikke skal dele dusj eller andre intime områder med mannlige personer som identifiserer som kvinner. Og nå forstår jeg at det kan være potensielt straffbart «hatprat» å bare ytre dette.

Kategorier
Forfattere Hør Kvinners stemmer Les Se Tonje Gjevjon

En Inkluderende Psykose

Fra talerstolen på Stortinget – dirrende stemmer og hyttende armer som retter pekefingeren mot de hatefulle kristne som ikke vil innordne seg den skeive ideologien. De som ikke vil heise regnbueflagget, eller hylle det psykotiske kjønnsmangfoldet. Her gjelder det å samles om en felles fiende og Bent Høie og Anette Trettergstuen maner frem mørke minner og Vi BLIR trukket inn i en heidundrende tidsreise tilbake til femtitallet.

Kategorier
WHRC

LDO lyver til stortinget

LDO har ikke bare alle forutsetninger for å kunne gi stortinget riktig informasjon: de har også allerede brutt loven i sin omtale om enkeltkvinnen i garderobesaken, og har blitt pålagt av sivilombudsmannen om å gjennomgå sine rutiner for å unngå at dette skjer igjen. LDO har dermed, på vegne av regjeringen, med overlegg løyet til stortinget.

Kategorier
Matriarken

#IStandWithJKRowling

Samfunnet trenger modige, kvinnelige kunstnere, forfattere og akademikere som kan være med å løfte samfunnsdebatten. Matriarken står side om side med slike kvinner, og tar avstand fra alle forsøk på karakterdrap av kvinner som deltar i det offentlige ordskiftet.

Kategorier
Kvinners stemmer WHRC

Høringsinnspill fra WHRC Norge

Justiskomiteen skal vurdere endringsforslag fra regjeringen om å «styrke rettsvernet» for en rekke utsatte grupper. Følgende tekst er en redigert versjon av det muntlige og skriftlige innspillet gitt til justiskomiteen om endringsforslagene fra WHRC Norge.

Forvaltningen av hunkjønn har hatt en sentral rolle i utviklingen av menneskets sivilisasjon. Denne forvaltningen ser vi både i agrikultur, i utviklingen av eiendomsrett, og i fraværet av kvinners menneskerettigheter inntil ganske nylig. Vi ser også denne forvaltningen av hunkjønn og reproduksjon gjennom kjønnsbasert kriminalitet som barne-ekteskap, tvangsekteskap, hallikvirksomhet og kjønnslemlestelse, som er sentrale temaer i prop. 66 L.

Kategorier
Edwige Mortyr Kvinners stemmer

Transhistorie

Dette er gudehistorie og ikke transhistorie. Esben Esther Pirelli Benestad har lørdag 1 august 2020 ett to-siders selv-idyliserende innlegg om transhistorie i Klassekampen. I artikkelen blir det påstått «at transhistorie har eksistert så lenge vår art har vært på jorden». Artikkelen viser til en egyptisk dronning Hatshepsut (1501-1480 f.Kr.) som er avbildet med penis. En […]

Kategorier
Gjør

Si hva du mener

Kategorier
Anonyme Stemmer Kjønn

Vendetta betyr blodhevn. Er det slik en diskusjon om uenighet skal føres?

Vendetta betyr blodhevn. Er det slik en diskusjon om uenighet skal føres? Tonje Gjevjon mener at det finness to kjønn. Dette er ingen ideologi – det er et faktum for de fleste. Dersom noen er uenige kan det kan kalles en teori og den må kunne diskuteres fritt og åpent.